čerstvé jahody
hořká nebo mléčná čokoláda (kvalitní)
drobné zdobení
špejle
barevné stužky
Připravíme špejle a navážeme na ně barevné stužky. Čokoládu rozlámeme na kousky a rozpustíme v misce nad párou. Pozvolna mícháme do rozpuštění.Jahody umyjeme a osušíme. Každou jahodu napíchneme na připravenou špejli a namočíme do čokolády. Posypeme zdobením podle fantazie a stavíme do vyšší nádoby.Necháme ztuhnout a potom už jen připravíme velikonoční stůl a jahody upravíme do vhodné nádoby. Připraveno třeba pro koledníky.
Autor: mika59 | |
Datum vložení: 13.04.2019 14:45 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz