TopRecepty.cz

Broskvová rychovka


Broskvová rychovka

Suroviny

Piškot:
4 vejce
špetka soli
120 g cukru
3 lžíce teplé vody
60 g hladké mouky
60 g polohrubé mouky
Krém:
250 g měkkého tvarohu
1 zakysaná smetana
trocha citrónové šťávy
trocha rumu
moučkový cukr
broskve
2 želatiny v prášku

Postup

Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme mouky. Pozor hlavně na hrudky!Pečeme při 175°C, dokud se piškot nebude lepit na špejli a bude krásně zlatavý.Všechny ingredience na krém smícháme dohromady a pak jím potřeme vychladlý piškot.Broskve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Želatinu uvaříme podle návodu a zalijeme jí broskve.Necháme vychladit v lednici.

autor Autor: Smilexou
Datum vložení Datum vložení: 09.09.2019 16:46

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz