Těsto:
10 bílků
350 g cukr krupice
250 g mletého kokosu
100 g polohrubé mouky
Nugát:
200 g mléka
200 g cukru moučka
50 g kakaa
10 žloutků
Krém:
250 g másla
2 lžíce cukru moučka
vychlazený nugát
Dále:
čokoládová poleva
Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, postupně přimícháme kokos a mouku. Rozetřeme na plech a upečeme korpus.Všechny přísady na nugát smícháme a vyšleháme nad parou do zhoustnutí. Za občasného míchání necháme vychladit.Máslo utřeme s cukrem, pak postupně přidáváme vychlazený nugát. Vyšleháme do hladka. Krémem potřeme vychladlý upečený korpus a dáme do lednice ztuhnout. Po vychlazení polijeme čokoládovou polevou.
Autor: Napalsko (Helena Gavendová) | |
Datum vložení: 06.03.2020 12:17 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz