120 g 70% hořké čokolády
250 g bílého jogurtu
2 lžičky vanilkového cukru
5 čerstvých jahod
1 lžička kokosu
Jahody pokrájíme. Čokoládu s vanilkovým cukrem rozpustíme ve vodní lázni.Necháme vychladnout na pokojovou teplotu a do čokolády vmícháme bílý jogurt.Pečlivě metlou promícháme na jemný krém a dáváme do skleniček.Dezert ozdobíme jahodami a posypeme kokosem.
https://delej-jidlo.blogspot.com/
Autor: MAKE-FOOD (Andrea Janáková) | |
Datum vložení: 25.10.2020 19:48 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz