TopRecepty.cz

Crème Chantilly


Crème Chantilly

Suroviny

250 ml smetany na šlehání (raději s vyšším obsahem tuku)
1 lžička moučkového cukru (nebo i více, podle chuti)
1 vanilkový lusk (semínka, nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu, nebo v případě nouze 1 vanilinový cukr)

Postup

Vychlazenou šlehačku ochutíme semínky z vanilkového lusku (nebo vanilkovým extraktem).Smetanu vyšleháme metlami do polotuha.Přidáme cukr a došleháme dotuha.Šlehačku, nyní už Crème Chantilly použijeme dle libosti, nebo na omezenou dobu dáme do lednice.

autor Autor: casino
Datum vložení Datum vložení: 24.01.2021 11:55

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz