250 ml smetany na šlehání (raději s vyšším obsahem tuku)
1 lžička moučkového cukru (nebo i více, podle chuti)
1 vanilkový lusk (semínka, nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu, nebo v případě nouze 1 vanilinový cukr)
Vychlazenou šlehačku ochutíme semínky z vanilkového lusku (nebo vanilkovým extraktem).Smetanu vyšleháme metlami do polotuha.Přidáme cukr a došleháme dotuha.Šlehačku, nyní už Crème Chantilly použijeme dle libosti, nebo na omezenou dobu dáme do lednice.
Autor: casino | |
Datum vložení: 24.01.2021 11:55 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz