100 g bezlepkových piškotů
80 g vlašských ořechů
80 g másla
Krém 1:
100 ml šlehaného podmáslí
250 g tvarohu v alobalu
2 lžíce medu
Krém 2:
100 g jahod (i zmražených)
1 lžíce medu
3 lžíce podmáslí
Piškoty, vlašské ořechy a máslo rozmixujeme na jemnou konzistenci a vyložíme tím dno mističky.Šlehané podmáslí, tvaroh a med vyšleháme v jemný krém, který dáme na ořechové dno mističky.Jahody, med a podmáslí rozmixujeme v jemný krém, který dáme na tvarohový krém. Nakonec ozdobíme jahodou.
Autor: Bezlepkove.com (Vladěna Halatová) | |
Datum vložení: 25.04.2021 14:55 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz