350 g jahod
300 ml smetany na vaření
1 pudink bez vaření Créme Olé
med (podle potřeby)
Jahody opláchneme, odstraníme okvětní lístky a dáme do vhodné nádoby.
Šťouchadlem na brambory je rozmačkáme, podle potřeby osladíme medem a promícháme.Do druhé hlubší nádoby nalijeme smetanu, vysypeme obsah sáčku a při nejvyšších otáčkách 3 minuty šleháme ručním elektrickým šlehačem.Na dno vhodných skleniček rozdělíme jahodovou směs, navrstvíme ušlehaný krém a můžeme ozdobit kouskem čerstvé jahody.
Konzumujeme vychlazené.
Je to rychlovka která nikdy nezklame.
Autor: Anna Kocikova (Drahuš) | |
Datum vložení: 31.07.2022 20:58 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz