4 hrušky
40 g rozinek
50 g ořechů (sekaných mandlí)
40 g másla
2 lžíce medu
sklenička bílého vína
skořice
rybízová marmeláda
hrušky rozkrojíme, zbavíme jádřinců a naplníme směsí rozemletých rozinek, ořechů, skořice a medu (rozinky mohou být i celé). vložíme do pekáčku vymazaného máslem, polejeme vínem a pečeme přikryté alobalem do měkka. Šťávu z výpeku smícháme s rybízovou marmeládou a polijeme hrušky. jíme teplé
Autor: Yvetka (Yveta) | |
Datum vložení: 17.08.2009 13:26 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz