4 jablka
rybízový džem (može byť aj iný)
1 vanilkový cukr
1 skořicový cukr
pár rozinek
mandle
2 dcl pomerančového džusu
10 dg másla
Jablká umyjeme a rozkrojíme na polovicu.Vyberieme z nich jadrovníky.Jamky ,ktoré nám vzniknú posypeme škoricovým cukrom a dáme po lyžičke džemu.Posypeme posekanými mandľami zmiešanými s hrozienkami.a nakoniec celé jablká posypeme vanilkovým cukrom.Uložíme do zapekacej misy,podlejeme džúsom a na každé jablko dáme trocha masla.Zapekáme asi 20 minút pri teplote 170 st.
Autor: ivako | |
Datum vložení: 18.08.2009 15:37 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz