Tvarohová vrstva:
200 g ricotty
250 g tvarohu
1,5 lžíce čekankového sirupu (medu)
Drobenková vrstva:
20 g mandlové mouky
20 g jemných ovesných vloček
10 g kokosového cukru
30 g másla
čerstvé ovoce (dle chuti)
Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 180 °C.Všechny ingredience na drobenku spojíme a rozprostřeme na plech, který vložíme do trouby a pečeme zhruba 6 minut. Jakmile směs zchladne, rozdrobíme ji.Tvarohová vrstva: Všechny ingredience smícháme a osladíme čekankovým sirupem (medem).Do skleničky navrstvíme ovoce, poté krém, drobenku a nakonec opět ovoce.
Autor: Zdrava5 | |
Datum vložení: 20.06.2023 09:20 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz