1 žlutý meloun
250 g mascarpone
250 ml smetany ke šlehání
cukr nebo sladidlo podle chuti
2 lžíce citronové šťávy
1 hrst mandlových lupínků
agávový sirup
Meloun rozpůlíme, zbavíme jadérek a dužinu vydlabeme ve tvaru kuliček.Šlehačku ušleháme s cukrem a citronovou šťávou, přidáme mascarpone a prošleháme.Ušlehaný krém rozdělíme do melounových slupek a poklademe melounovými kuličkami.Ozdobíme mandlovými lupínky a pokapeme agávovým sirupem. Vychladíme a podáváme.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 01.02.2024 09:32 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz