Pudink:
1 l kokosového mléka
2 sáčky kokosového pudinku
cukr (podle chuti)
Rozvar:
700 g jahod (i mražené)
cukr (podle chuti)
2 lžičky Solamylu
V troše mléka dobře rozmícháme pudinkový prášek a vlijeme do zbylého mléka. Osladíme podle chuti a uvaříme do zhoustnutí.Formičky na pudink vypláchneme studenou vodou a naplníme pudinkem. Necháme vystydnout
a vychladíme.Do kastrůlku dáme jahody, čerstvé nebo mražené, posypeme cukrem a malinko podlijeme vodou. Rozvaříme a zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody. Uvaříme do zhoustnutí. Podáváme společně.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 07.03.2024 10:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz