500 ml smetany ke šlehání
1 plechovka Salka (397 g)
1 vanilkový extrakt (35 ml)
100 g vysokoprocentní hořké čokolády
trochu mléka k čokoládě
Dobře vychlazenou smetanu vyšleháme dohladka.Přilijeme Salko a znova prošleháme. Jakmile máme hladký krém, rozdělíme jej do dvou misek.Do jedné přidáme vanilkový extrakt, promícháme a uložíme do mrazáku na 24 hodin nebo alespoň přes noc.Do druhé misky se smetanovým krémem přidáme vysokoprocentní hořkou čokoládu, kterou jsme s trochou mléka rozpustili ve vodní lázni. Opět dobře promícháme a uložíme do mrazáku.
Autor: toprecepty.cz | |
Datum vložení: 28.05.2024 08:00 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz