2 hrsti jahod
200 g vanilkových sušenek
200 g mascarpone
180 g zakysané smetany
200 g smetany ke šlehání
cukr moučka (podle chuti)
čokoláda k servírování
V misce smícháme mascarpone, zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání a moučkový cukr. Vše vyšleháme do lehkého a hladkého krému, který naplníme do cukrářského sáčku se zdobící špičkou.Vanilkové sušenky nadrtíme najemno a omyté jahody pokrájíme na menší kousky.Do skleničky začneme vrstvit postupně krém, kousky jahod a drobečky sušenek, které pokryje opět krém.Naplněnou skleničku ozdobíme jahodami a polijeme rozpuštěnou čokoládou.
Autor: toprecepty.cz | |
Datum vložení: 24.05.2024 09:00 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz