200 g smetany ke šlehání
200 g mascarpone
100-150 g slazeného kondenzovaného mléka
Všechny suroviny spolu smícháme a vyšleháme ručním šlehačem do konzistence hustého šlehačkového krému.Krémem naplníme cukrářský sáček a za jeho pomoci zdobíme krém do zvolených skleniček. Naplněné skleničky dáme na 1-2 hodiny zamrazit.Po vyjmutí z mrazáku už jen doplníme oblíbenou omáčkou, např. karamelovou nebo ovocnou.
Autor: toprecepty.cz | |
Datum vložení: 29.08.2024 10:00 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz