4 velká jablka
200 g bílého jogurtu
1-2 lžíce medu
4 lžíce vlašských ořechů
máta (na ozdobu)
4 lžíce citronové šťávy
Jablka opláchneme, rozčtvrtíme a vykrojíme jádřince. Nakrájíme na tenké plátky a promícháme s citronovou šťávou. Do bílého jogurtu přidáme med podle vlastní chuti a promícháme. Jablka rozdělíme na talířky, přelijeme ochuceným jogurtem a posypeme nahrubo nasekanými vlašskými ořechy. V chladničce necháme krátce odležet, potom ozdobíme snítkou máty a podáváme.
![]() |
Autor: alena-s |
![]() |
Datum vložení: 09.03.2025 16:02 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady