350 ml 100% pomerančového džusu
1 lžíce medu
1 větší pomeranč
želatina nebo vanilkový pudink
Pomeranč oloupat, jednotlivé měsíčky zbavit slupky a natrhat na větší kousky.Z džusu a želatiny nebo pudinku uvařit hodně husté pevné želé (klidně použít 2 balení).Pomeranč dát na dno pohárků či menších mističek, lehce zakápnout medem a přelít želé.
Pokud na vás leze chřipka, dejte si želé ještě horké - příjemně zahřeje a dobije vitamíny. Výborné je i při angíně - želé je jemné, takže do sebe něco dostanete, i když se vám hůře polyká, ale pozor, v tomto případě nechat vychladnout - na angínu není dobré polykat příliš horké!!!!
Autor: Hanule | |
Datum vložení: 24.11.2009 12:53 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz