TopRecepty.cz

Pařížský krém


Pařížský krém

Suroviny

500 ml smetany ke šlehání
150 g cukru krupice
5 lžic prosátého kakaa
200 g čokolády na vaření
250 g másla

Postup

Za stálého míchání svaříme smetanu, cukr a kakao.Po spojení všech surovin a krátkém povaření směs odstavíme.Do horkého zamícháme nalámanou čokoládu a pokrájené máslo.Necháme vychladnout, během chladnutí občas promícháme.Poté dáme do lednice, nejlépe do druhého dne tzv. uzrát.Pak to všechno šlehačem vyšleháme - předtím podle potřeby možno trochu nahřát.

Poznámka

Zdroj - sešit z učiliště, které navštěvoval můj tatínek :))

autor Autor: simko.jit
Datum vložení Datum vložení: 20.12.2009 21:46

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz